Προγράμματα The Pilates Standard

"THE DIFFERENCE IN CLASSICAL PILATES EDUCATION"

Studio Pilates στην ΑθήναΤο Pilates Studio, Corpus Ray από το 2019 είναι το Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Κέντρο στην Ελλάδα, όπου η εκπαίδευση που παρέχει ακολουθεί τα προγράμματα της σχολής The Pilates Standard (The Pilates Standard Affiliate Training Center).

Ο σκοπός μας είναι να τιμήσουμε την αυθεντική μέθοδο του Joseph H. Pilates. Το να παραμείνουμε πιστοί στην κλασσική μέθοδο, να αναλύσουμε τις θεμελιώσεις έννοιες και να τις διδάξουμε έξυπνα, είναι η εις βάθος προσέγγιση όλων των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων.

Όλα τα προγράμματα και τα σεμινάρια της The Pilates Standard έχουν αναπτυχθεί από τον Bob Liekens , 2ης γενιάς δάσκαλο με τουλάχιστον 30 χρόνια διδακτικής εμπειρίας. Ο Bob ξεκίνησε σαν μαθητής της Romana Kryzanowska το 1983, εργάστηκε σαν δάσκαλος κοντά της και μετά από μερικά χρόνια είχε την ευκαιρία να καθίσει μαζί με την Romana στην κουζίνα της και να την βοηθήσει να συγγράψουν το ΠΡΩΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ. Αφιέρωσε την ζωή του στο να διδάξει την δουλειά του Uncle Joe και της Romana, διατηρώντας την μέθοδο κλασσική και ενέπνευσε χιλιάδες από τους δασκάλους Pilates και εκπαιδευτές δασκάλων σε όλο τον κόσμο την τελευταία δεκαετία.

Διδάσκοντας την μέθοδο (με τα προγράμματα The Pilates Standard) υποστηριζόμενη από τις αρχές της εμβιομηχανικής του ανθρώπινου σώματος, οι δάσκαλοι που αναπτύσσουμε έχουν μία ενισχυμένη κατανόηση της μεθόδου Pilates και ξέρουν πως να προχωρήσουν τους μαθητές τους αποτελεσματικά.
Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει τις κλασσικές ασκήσεις Pilates τόσο στο στρώμα (έδαφος) και στα όργανα, την επιστήμη της ανατομίας και της εμβιομηχανικής, όσο και τις ειδικές περιπτώσεις διαφόρων συμπτωμάτων και παθήσεων.

Power Pilates Affiliate Training Center