Η Ομάδα του CORPUS RAY

"CREATIVITY, EXPERIENCE, CONFIDENCE, CAUTION"

ΒΡΟΝΤΑΜΙΤΗ ΜΑΡΙΑ

maria-vrontamitiΓεννήθηκε στην Αθήνα το 1981, όπου και μεγάλωσε.

Από το 1999 ξεκίνησε τις σπουδές της στην ανωτέρα επαγγελματική σχολή χορού της Νίκης Κονταξάκη – Μπακάλη από όπου και αποφοίτησε το 2002 κατόπιν εξετάσεων στο Υπουργείο Πολιτισμού, με βαθμό 8,84/10.

Είναι διπλωματούχος της Royal Academy of Dance (Intermediate, Advanced 1 & Advanced 2) με την Theresa Jane Brown και της Imperial Society Teachers of Dancing (ISTD Modern Dance Theatre Faculty, Intermediate Syllabus Advanced 1 & Advanced 2) με τις Αγγελική Ανδρινοπούλου, Χριστίνα Φωτεινάκη.

Το 2007 αποφοίτησε από το διδασκαλικό πρόγραμμα της Royal Academy of Dance (RAD) και πιστοποιήθηκε ως Registered Teacher. Το 2004 πιστοποιήθηκε με το Associate Certificate της Imperial Society Teachers of Dancing (ISTD).

Έχει χορέψει σε παραστάσεις με την ομάδα της Νίκης Κονταξάκη στο κολλέγιο Αθηνών στα έργα Coppelia, Δον Κιχώτης, καθώς και σε παραστάσεις με ερασιτεχνικές σχολές χορού σε έργα όπως η Λίμνη των κύκνων, Ωραία Κοιμωμένη, Καρυοθραύστης.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια με τους: Julie Adams, Philippa Richards, Τερέζα Θεοδώρου, Jacky Ferguson, Keith – Derrik Randolf, David Fielding, Andrew Wilson, Nikki O’Tavva, Sue Passmore, Γιάννης Καρούνης, Sergei Vikulov, Yvonne Mandafounis – Stadler, Deborah Saxon, Μαργαρίτα Δημήτροβα.

Από το 2002 εργάζεται ως καθηγήτρια κλασσικού χορού σε ερασιτεχνικές σχολές χορού, διδάσκοντας και προετοιμάζοντας παιδιά για εξετάσεις της RAD και από το 2008 σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία χορογραφώντας τις παραστάσεις τους.

Το 2017 ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης Pilates στο Corpus Ray από την Ευγενία Παπαδοπούλου και πιστοποιήθηκε ως Power Pilates Certified Teacher και αποτελεί μέλος της ομάδας του Corpus Ray.

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ

marilena-georgiouΗ Μαριλένα Γεωργίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987.
Είναι απόφοιτη του ΙEK Δομή στο τμήμα των Παιδαγωγικών. Εργάστηκε σε παιδικό σταθμό για 1 χρονο.

Το 2010 μετά από κάποια προβλήματα στη μέση ξεκίνησε να γυμνάζεται με την μέθοδο Pilates. Το 2015 μετά από συστηματική εξάσκηση 5 χρόνων και βλέποντας την αλλαγή που είχε στο σώμα της, αποφάσισε να εκπαιδευτεί στο Classical Pilates.

Το 2016 ολοκλήρωσε με επιτυχία την εκπαίδευσή της στο Corpus Ray, όπου εκπαιδεύτηκε από την Ευγενία Παπαδοπούλου και είναι Power Pilates Certified Teacher.

To 2016 δίδαξε εθελοντικά pilates στο Σύλλογο Ατόμων Σκλήρυνσης κατά Πλάκας.

Από το 2015 έως σήμερα παρακολουθεί διδασκαλικά σεμινάρια όπως Pilates και Οστεοπόρωση με τη pilates instructor Katherine Tsebelis, Pre and Post Natal Pilates με τον Pilates instructor Lee Morgan, [για γυναίκες που θέλουν να εξασκηθούν στη μέθοδο Pilates πριν ή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης] και άλλα.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα κλασσικού και σύγχρονου χορού στη σχολή χορού Γαλατοπούλου Ισιδώρα και συμμετείχε σε παράστασή της.

Από το 2016 αποτελεί ενεργό μέλος της ομάδας του Corpus Ray.

Κουτσούκου Γιώτα

koutsoukou
Σπούδασα προπονήτρια αθλημάτων σε ιδιωτικό Ι.Ε.Κ και Aerobic & Group Trainning Instructor στην A.F Studies.

Σ' ένα συνέδριο γυμναστικής συνάντησα για πρώτη φορά την Yoga, όπου και εντυπωσιάστηκα απ' τον τόσο διαφορετικό τρόπο προσέγγισης της στο ανθρώπινο σώμα. Σπούδασα Hatha Yoga στο Yoga & Budo Center, υπό την καθοδήγηση του Ανδρέα Προβελέγγιου.

Αργότερα στον δρόμο μου βρέθηκε η μέθοδος Pilates, η οποία με κατέκτησε από την πρώτη στιγμή.

Μετά από δύο χρόνια προσωπικής πρακτικής, εκπαιδεύτηκα στην κλασική μέθοδο Pilates υπό την καθοδήγηση της Ευγενίας Παπαδοπούλου και την ομάδα του Corpus Ray.

Το 2012 πιστοποιήθηκα ως Power Pilates Beginner, Intermediate & Advanced Mat Teacher.

Η ανάγκη μου να εμβαθύνω περισσότερο στην μοναδική αυτή μέθοδο με οδήγησε στην ολοκληρωμένη εκπαίδευσή μου με την χρήση όλου του ειδικού εξοπλισμού και στο πρόγραμμα Comprehensive της σχολής The Pilates Standard οπότε και πιστοποιήθηκα ως The Pilates Standard Compehensive Certified Teacher το 2019.

Καθ' όλη την διάρκεια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας έχω παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων, ανάμεσά τους κι αυτά με τους: Alan Herdman, Samantha Wood, Sheri Long, Bob Liekens και Lolita San Miguel.

Θεωρώ την κίνηση μια μαγική συνθήκη κατά την οποία ο ασκούμενος γνωρίζει το σώμα του από την αρχή, εκφράζεται, απελευθερώνεται, αναπνέει.....νοιώθει ζωντανός.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΑ

charalampous
Η Δήμητρα Χαραλάμπους αποφοίτησε το 2001 από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης. Αμέσως μετά ενσωματώνεται στο δυναμικό του Κ.Θ.Β.Ε. με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Κ. Ρήγο. Κατά την εξάχρονη παραμονή της στον Θεατρικό οργανισμό, παίρνει μέρος σε πάνω από δέκα παραγωγές και συνεργάζεται με Έλληνες και ξένους χορογράφους καθώς παράλληλα περιοδεύει με έργα δημιουργών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το 2007 και για έναν χρόνο συνεργάζεται με το Staatstheater Bonn, ενώ το 2008 μέχρι το 2009 με το Staatstheater Darmstadt της Γερμανίας.

Μετά από μια μακρόχρονη πορεία στον χώρο του χορού, με έντονη σκηνική παρουσία επιστρέφει στην Αθήνα συνεχίζοντας τις καλλιτεχνικές συνεργασίες, ενώ παράλληλα αρχίζει να διδάσκει κίνηση και τεχνικές σύγχρονου χορού σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες σπουδαστές.

Η ίδια όλα αυτά τα χρόνια δεν σταματά να ασκεί το σώμα, να μελετά την κίνηση και να διευρύνει τις γνώσεις της με σεμινάρια κίνησης, πολεμικών τεχνών και χορού. Από το 2016 καθοριστικά, μυείται στον κόσμο της μεθόδου Pilates, ενώ το 2018 αποκτά και τα τρία διπλώματα σπουδών Mat κλασικής μεθόδου, κάτω από την καθοδήγηση της Ευγενίας Παπαδοπούλου.

Μπαίνοντας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Comprehensive με καθοδηγήτρια την Ευγενία Παπαδοπούλου και την ομάδα του Corpus Ray, συνέχισε την εξέλιξη της πάνω στην διδακτική της ολοκληρωμένης μεθόδου Pilates και με την χρήση του ειδικού εξοπλισμό στο studio Corpus Ray.

Το 2019 πιστοποιηθηκε ως The Pilates Standard Comprehensive Certified Teacher.