TESTIMONIALS

Ε.Γ. ΙΑΤΡΟΣ

Pilates στο Corpus Ray Pilates αποτελεί ουσιαστική διδασκαλία που χαρακτηρίζεται από ακριβή προσέγγιση της μεθόδου. Μολονότι είχα απευθυνθεί σε studio Pilates παλαιότερα δεν είχα αντίστοιχη εμπειρία με συνέπεια να μην έχω εμπεδώσει την έννοια αυτού.

Στο Corpus Ray Pilates και με την καθοδήγηση της Ευγενίας, αντιλήφθηκα βιωματικά μέσα από την άσκηση τον ορισμό της τεχνικής αυτής. Οι ασκήσεις εκτελούνται με τέτοια ακρίβεια και συνέπεια που στο τέλος του μαθήματος δε μπορείς να ξεχωρίσεις αν οι ευεργετικές επιδράσεις είναι αποτέλεσμα γυμναστικής ή φυσικοθεραπείας. Μάλλον και των δύο.

ΜΑΡΩ ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ

Είχα πόνους στην πλάτη και στη μέση που με ταλαιπωρούσαν στην καθημερινότητά μου. Μειωμένη σωματική αντοχή, αδύναμο μυϊκό σύστημα με αποτέλεσμα να έχω πιασίματα και μικροτραυματισμούς.

ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ

Απαλλάχτηκα από τους πόνους, απέκτησα ευλιγισία, υψηλή ενέργεια και κυρίως μεγάλη σωματική αντοχή, με αποτέλεσμα να απολαμβάνω έντονες δραστηριότητες πχ. πεζοπορίες χωρίς να κουράζομαι.

Την ευχαριστώ


ΔΩΡΑ ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗ

Όταν ξεκίνησα στο Corpus Ray δεν φανταζόμουν που μπορεί να φτάσει το σώμα μου με την μέθοδο Pilates.

Η Ευγενία με επιμονή με ανέβασε πολλά επίπεδα. Βασικά με έμαθε να ακούω και να ελέγχω το σώμα μου.

Η μεγαλύτερη επιβράβευση για εμένα είναι η αλλαγή τρόπου σκέψης σχετικά με τις ασκήσεις και η πρόκληση της συνεχιζόμενης εξέλιξης.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΑΦΛΑΝΙΔΟΥ

Κατ' αρχήν να πω ότι δεν είναι καθόλου βαρετό, πράγμα άρρηκτα συνδεδεμένο με τον δάσκαλο που σε καθοδηγεί.

Αυτό είναι πολύ βασικό γιατί το αποζητάς και το εντάσεις στα καλά πράγματα της καθημερινότητάς σου.

Μου προσφέρει: ευλυγίσία και ευεξία.

Έχω βελτιώσει: την στάστη του σώματος, τον έλεγχο των αναπνοών μου.

Έχω μάθει να συγχρονίζω την αναπνοή με την κίνηση.

Μετά από κάθε μάθημα νοιώθω πιο τεντωμένη, ευθυγραμμισμένη, ενδυναμωμένη.

Ευχαριστώ πολύ την Ευγενία και τις δασκάλες.


ΣΤΕΦΑΝΙ ΠΕΤΡΟΓΓΟΝΑ

Ξεκίνησα να κάνω Pilates στο Pilates Studio Corpus Ray πριν από περίπου 14 χρόνια με μια μεγάλη παύση στο ενδιάμεσο λόγω εγκυμοσύνης και συνεχίζω.

Ήδη από το ξεκίνημα είδα τις αλλαγές: η στάση του σώματος μου άλλαξε, δυνάμωσα και οι πόνοι στην πλάτη απλώς έφυγαν. Αλλά και τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και το διάστημα μετά, το σώμα μου ανταποκρίθηκε σε αυτήν την απαιτητική περίοδο και δε με πρόδωσε αφού δεν είχα την παραμικρή ενόχληση.

Χάρη στο Pilates έμαθα να ελέγχω το σώμα μου, να συντονίζω την αναπνοή μου με τις κινήσεις μου και να είμαι συγκεντρωμένη πράγμα που χωρίς τους άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτές του Studio δεν θα μπορούσε να συμβεί. Πάντα με τις σωστές παρατηρήσεις και ακριβείς οδηγίες για την εκτέλεση των ασκήσεων καθοδηγούν με τρόπο υποστηρικτικό. Και κανείς βλέπει την εξέλιξη είτε πρόκειται για πρόληψη είτε για αποκατάσταση!

ΕΛΕΝΗ ΤΟΥΛΟΥΜΑΚΟΥ

Η ενασχόλησή μου με την μέθοδο Pilates ξεκινήσε το 2018 στο studio pilates Corpus Ray. Η υπομονετικη και έμπειρη καθοδήγησή τους και η εξατομικευμενη προσέγγισή των γυμναστών του studio στις ανάγκες μου όλα αυτά τα χρόνια είναι μοναδική.

Ασχολούμαι πλέον 3 ώρες την εβδομάδα και προσωπικά το μεγαλύτερο όφελος πέραν της βελτίωσης της σωματικής μου κατάστασης και της ανακούφισης απο διάφορους μυοσκελετικους πόνους που είχα, είναι η βελτίωση της αυτοπεποίθησής μου.


ΜΑΡΙΛΕΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εξασκούμαι στην μέθοδο Pilates από το 2010. Το 2014 εκπαιδεύτηκα ως δασκάλα Pilates από την Ευγενία Παπαδοπούλου. Αυτά τα 7 χρόνια που διδάσκω επιβεβαιώνομαι για την επιλογή της εκπαίδευσης που έκανα. Είναι μία εκπαίδευση που σε καθοδηγεί βήμα, βήμα να γυμνάσεις τους ασκούμενους με ασφάλεια. Είδα σε πολλές δύσκολες περιπτώσεις (κήλες στη σπονδυλικήα στήλη, κύστη Baker στα γόντα, ρήξη μηνίσκου/χιαστού, πόνο στα ισχία, σκολίωση κ.α.) πως ακολουθώντας την μέθοδο ο ασκούμενος γυμνάζεται με ασφάλεια και τις περισσότερες φορές, ανάλογα βεβαίως με τον τραυμαστιμό, την ηλικία και την φυσική του κατάσταση ξεπερνάει και το πόνο καθώς ολόκληρο το σώμα γυμνάζεται και στηρίζει την τραυματισμένη περιοχή.

Επιπλέον συνεργάστηκα με την Ευγενία Παπαδοπούλου για 7 χρόνια, πράγμα το οποίο με βοήθησε πολύ να εμβαθύνω στην μέθοδο Pilates. Όλα αυτά τα χρόνια μοιράστηκε μαζί μου τις γνώσεις της και ήταν εκεί για εμένα όποτε χρειαζόμουν καθοδήγηση.

Αναπολώντας έχω να πω πως πάντα με άκουγε με προσοχή και με στήριζε σαν συνεργάτη.