Η ΟΜΑΔΑ του CORPUS RAY

"CREATIVITY, EXPERIENCE, CONFIDENCE, CAUTION"

ΒΡΟΝΤΑΜΙΤΗ ΜΑΡΙΑ

maria-vrontamitiΓεννήθηκε στην Αθήνα το 1981, όπου και μεγάλωσε.

Από το 1999 ξεκίνησε τις σπουδές της στην ανωτέρα επαγγελματική σχολή χορού της Νίκης Κονταξάκη – Μπακάλη από όπου και αποφοίτησε το 2002 κατόπιν εξετάσεων στο Υπουργείο Πολιτισμού, με βαθμό 8,84/10.

Είναι διπλωματούχος της Royal Academy of Dance (Intermediate, Advanced 1 & Advanced 2) με την Theresa Jane Brown και της Imperial Society Teachers of Dancing (ISTD Modern Dance Theatre Faculty, Intermediate Syllabus Advanced 1 & Advanced 2) με τις Αγγελική Ανδρινοπούλου, Χριστίνα Φωτεινάκη.

Το 2007 αποφοίτησε από το διδασκαλικό πρόγραμμα της Royal Academy of Dance (RAD) και πιστοποιήθηκε ως Registered Teacher. Το 2004 πιστοποιήθηκε με το Associate Certificate της Imperial Society Teachers of Dancing (ISTD).

Έχει χορέψει σε παραστάσεις με την ομάδα της Νίκης Κονταξάκη στο κολλέγιο Αθηνών στα έργα Coppelia, Δον Κιχώτης, καθώς και σε παραστάσεις με ερασιτεχνικές σχολές χορού σε έργα όπως η Λίμνη των κύκνων, Ωραία Κοιμωμένη, Καρυοθραύστης.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια με τους: Julie Adams, Philippa Richards, Τερέζα Θεοδώρου, Jacky Ferguson, Keith – Derrik Randolf, David Fielding, Andrew Wilson, Nikki O’Tavva, Sue Passmore, Γιάννης Καρούνης, Sergei Vikulov, Yvonne Mandafounis – Stadler, Deborah Saxon, Μαργαρίτα Δημήτροβα.

Από το 2002 εργάζεται ως καθηγήτρια κλασσικού χορού σε ερασιτεχνικές σχολές χορού, διδάσκοντας και προετοιμάζοντας παιδιά για εξετάσεις της RAD και από το 2008 σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία χορογραφώντας τις παραστάσεις τους.

Το 2017 ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης Pilates στο Corpus Ray από την Ευγενία Παπαδοπούλου και πιστοποιήθηκε ως Power Pilates Certified Teacher.


ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ

marilena-georgiouΗ Μαριλένα Γεωργίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987.
Είναι απόφοιτη του ΙEK Δομή στο τμήμα των Παιδαγωγικών. Εργάστηκε σε παιδικό σταθμό για 1 χρονο.

Το 2010 μετά από κάποια προβλήματα στη μέση ξεκίνησε να γυμνάζεται με την μέθοδο Pilates. Το 2015 μετά από συστηματική εξάσκηση 5 χρόνων και βλέποντας την αλλαγή που είχε στο σώμα της, αποφάσισε να εκπαιδευτεί στο Classical Pilates.

Το 2016 ολοκλήρωσε με επιτυχία την εκπαίδευσή της στο Corpus Ray, όπου εκπαιδεύτηκε από την Ευγενία Παπαδοπούλου και είναι Power Pilates Certified Teacher.

To 2016 δίδαξε εθελοντικά pilates στο Σύλλογο Ατόμων Σκλήρυνσης κατά Πλάκας.

Από το 2015 έως σήμερα παρακολουθεί διδασκαλικά σεμινάρια όπως Pilates και Οστεοπόρωση με τη pilates instructor Katherine Tsebelis, Pre and Post Natal Pilates με τον Pilates instructor Lee Morgan, [για γυναίκες που θέλουν να εξασκηθούν στη μέθοδο Pilates πριν ή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης] και άλλα.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα κλασσικού και σύγχρονου χορού στη σχολή χορού Γαλατοπούλου Ισιδώρα και συμμετείχε σε παράστασή της.

Από το 2016 συνεργάζεται επαγγελματικά με το Corpus Ray.


ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΟΥΛΑ

oikonomopoulouΓεννήθηκε στη Σπάρτη το 1979 όπου και μεγάλωσε.

Από μικρή ηλικία σπούδαζε μουσική και πιάνο και το 2001 απέκτησε το πτυχίο Ωδικής από το υπουργείο πολιτισμού. Παράλληλα για 6 χρόνια ασχολήθηκε με την κολύμβηση.

Το 2005 αποφοίτησε από το τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στην Αθήνα και ειδικεύτηκε στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών. Παράλληλα ολοκλήρωσε εκπαίδευση ενός χρόνου ως Ξεναγός Περιοχών Φυσικού Κάλους και Αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

Εργάστηκε στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα ως δασολόγος - περιβαλλοντολόγος ώσπου το 2013 γνώρισε την μέθοδο Pilates.

Βλέποντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα και μαθαίνοντας τη φιλοσοφία της μεθόδου μέσω της πρακτικής, το 2016 οδηγήθηκε στην απόφαση να κάνει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην Κλασσική μέθοδο Pilates στο Studio Corpus Ray από την Ευγενία Παπαδοπούλου.

Το 2017 πιστοποιήθηκε ως Power Pilates Certified Teacher.