Η ΟΜΑΔΑ του CORPUS RAY

"CREATIVITY, EXPERIENCE, CONFIDENCE, CAUTION"

ΑΡΓΥΡΩ ΚΥΡΚΟΥ

argyrwΓεννήθηκε στην Αθήνα το 1983 όπου και μεγάλωσε.

Ξεκίνησε τις σπουδές της στην κρατική σχολή χορού και στην συνέχεια στην ερασιτεχνική σχολή χορού του Γιάννη Μέτση. Είναι διπλωματούχος της Royal Academy of Dance (Intermediate, Advanced 1 και Advanced 2) και της Imperial Society Teachers of Dancing (I.S.T.D Modern dance Theatre faculty Elementary Syllabus, Advanced 1και Advanced 2).

Από το 2000-2003 σπούδασε στην επαγγελματική σχολή χορού της Νίκης Κονταξάκη-Μπακάλη. Το 2004 μπήκε στο διδασκαλικό πρόγραμμα της Royal Adacemy of Dance από όπου αποφοίτησε με επιτυχία το 2006 έχοντας το Teaching Certificate.

To 2004 συμμετείχε εθελοντικά στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων ως ειδικευμένος ερμηνευτής. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια με την Yvonne Mantafouni-Stadler, κλασσικού χορού με τον Γιάννη Μέτση, με τον χορογράφο-σολίστ των Kirov Ballet Theatre Sergev Vikulov ενώ απο 2006 ως σήμερα παρακολουθει τα διδασκαλικά σεμινάρια της RAD.

Ήταν μέλος της χορευτικής ομάδας νέων ελλήνων χορευτών της R.A.D. και χόρεψε σε παραστάσεις της ομάδας στην Εθνική Λυρική Σκηνή όπως Les Sylphides 2001, ZIzel 2002, La Sylphida 2003, Καρυοθραύστης 2005 και Πέτρος και Λύκος και Graduation Ball 2006.

'Εχει εργαστεί ως καθηγήτρια κλασσικού χορού με ερασιτεχνικές σχολές σχορού διδάσκοντας και προετοιμάζοντας παιδιά για εξετάσεις της R.A.D. και χορογραφώντας τις παραστάσεις τους.

Το 2011 ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης Pilates στο Corpus Ray και πιστοποιήθηκε ως Power Pilates Certified Teacher.
To 2011-2012 συνεργάστηκε με το studio Pilates Zen Me και με το Εκάλη Club.
Από το 2012 ως σήμερα συνεργάζεται επαγγελματικά με το Studio Corpus Ray.


ΖΩΗ ΚΑΚΑΒΟΥΛΗ

custom2Η Ζωή Κακαβούλη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (2007-2013).

Για οκτώ χρόνια ήταν μέλος στην ομάδα κολύμβησης ΠΟΠ 94 όπου διακρίθηκε σε αγώνες με μετάλλια. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα μπαλέτου, σύγχρονου και μοντέρνου χορού στη σχολή της Ντιάνας Θεοδωρίδου και συμμετείχε σε παραστάσεις της σχολής.

Το 2015 ολοκλήρωσε με επιτυχία την εκπαίδευσή της στο Corpus Ray όπου εκπαιδεύτηκε από την Ευγενία Παπαδοπούλου και είναι Power Pilates Certified Teacher. Συνεργάζεται επαγγελματικά με το Corpus Ray.


ΝΙΚΟΣ ΨΥΧΑΣ

custom3Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα το 1983. Το 2005 αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Παν/μιο Θεσσαλονίκης (ΤΕΦΑΑ) με ειδικότητα στις Δραστηριότητες Κλειστού Χώρου και στην Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή. Το 2008 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στην Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία και με κατεύθυνση στην Προπονητική με ειδίκευση στην Εργοφυσιολογία.

Είναι επίσης απόφοιτος του ΙΕΚ Περιστερίου με ειδικότητα Βοηθός Φυσικοθεραπευτή-Υπάλληλος Εργαστηρίου (2013).

Το 2015 ολοκήρωσε την εκπαίδευσή του στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης Comprehensive στο Corpus Ray και πιστοποιήθηκε ως Power Pilates Certified Teacher.

Έχει εργαστεί ως υπεύθνος γυμναστηρίου στο γυμναστήριο Παλμός όπως και ως γυμναστής σε πολλούς δήμους. Συνεργάζεται επαγγελματικά με το Corpus Ray και ως υπέυθυνος γυμναστηρίου στο ξενοδοχείο Theoxenia Palace.